Transis Transport Management Software

Klantervaring

"Met Transis SaaS kunnen wij nu onze klanten realtime op de hoogte houden van onze planning. Onze klanten waarderen dat enorm en laten ons dagelijks weten dat wij hierdoor als hun transporteur echte toegevoegde waarde leveren!"

Klantervaring

Transis RelatieportalFunctionaliteit

Alles, behalve rijden
Als logistieke onderneming is uw kernactiviteit het vervoeren van goederen. Daar hoort ook het efficiënt afhandelen van de informatiestroom bij. Daarvoor heeft u personeel en rijdend c.q. varend materieel nodig én Transis TMS. Want Transis is dé oplossing voor alle activiteiten binnen uw transportonderneming.

Transis behandelt het gehele proces waar een logistieke onderneming mee te maken heeft. Hieronder valt de dossieradministratie, het prijzensysteem (inclusief afstandsberekening, tolbepaling e.d.) en de facturatie inclusief het verzenden van digitale facturen.

Kloppend hart van Transis is de multimodale grafische planning, die (indien van toepassing) gekoppeld is aan bijvoorbeeld boordcomputers en gevoed wordt door leveranciers en opdrachtgevers middels allerlei geautomatiseerde koppelingen.

Via de meegeleverde rapportagetool is het opvragen van managementinformatie om continu inzicht te houden in het rendement van de operatie een koud kunstje.

Middels de uitgebreide rechtenmodule is het mogelijk om zeer gedetailleerd toegang te verlenen aan de gebruikers. Doordat Transis TMS gebaseerd is op internet en ontwikkeld is als een volwaardige internetapplicatie is het overal snel en veilig toegankelijk.